dinsdag 23 oktober 2012

Jacob voor de werf

Het is alweer een tijdje stil op het blog. Ondertussen zitten wij niet stil. Er zijn genoeg verhalen te vertellen over de periode tussen het verschil in tijd van deze en de vorige post. Maar ja niet alles is nu nog het vermelden waard. Zo kunnen we wel vertellen dat we in de zomervakantie op pad zijn geweest met de Jacob, Theodoor en lelievlet 801.

Deze week (22 oktober) en volgende week ook ligt de Jacob op de werfplek, dit om een paar dingen te doen. Zo word het voorschot (onder het voordek) klaar gemaakt om geklonken te worden. Ook word de mastkoker in gereedheid gemaakt om geklonken te worden. Het voordek word overigens kaal gehaald om deze te voorzien van een nieuw laagje verf zodat deze er weer een tijdje tegen aan kan.

Vorige week is door de bemanning van de Johanna de bietentocht gezeild, zie www.bietentocht.nl voor meer info. De Johanna is hierbij 2e geworden, deze 2e plaats is ongecorrigeerd. Jammer, maar helaas er was pas een prijs te verdienen met zeilen mét de gecorrigeerde tijd.

Binnenkort komen de makers van deze blog weer met nieuwe foto's zodat alles weer wat duidelijk gemaakt word. Buiten dat, een post op een blog wat alleen uit tekst bestaat is eigenlijk geen goede post. Want een blog is pas een blog als er ook goede foto's op staan!

Groetjes van de fam. Balk en werkse!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten